Followers

Thursday, December 15, 2011

Misi ke Puncak Broga...=)

hari tu kan...
aku p mendaki bukit broga...
SEROJA ADVENTURE TEAM yg wat program ni..
sepatotnye aku x merase nk pnjt bukit ni..
tp hasil skill pujuk rayuku..
dpt jgak aku sumbat name aku dlm program ni...hehe
ok2...
kite start cite...
aku x tido satu mlm sbb takot x dpt nk gerak membe2 aku pkol 4 pg..
+ excited!!!hahahahaha
then masuk la pkol 4...
aku da siap pakai tuala semua...
tibe2....
H.U.J.A.N pon turun dgan lebatnye..!!!
uuuwwwwaaaaaaaaa...
time tu Tuhan je tau betape risaunye aku sbb aku takot program ni cancel...
tp da rezeki kan..
mmg kitorg gerak jgak ujan2...
smpi sane nk pkol 6 lebih...
mmg x smpt la nk tgok sunrise..
tp aku x kesah pon..
janji aku dpt merase naik bukit tu..
mase aku mule2 merase daki gunung ni...
aku da kene bantai dgan gunung berembun...
gunung ni sgat la tinggi,sampai aku da ade 1st bad impression kat gunung2 kat malaysia ni..
hahahaha...
tp bile da merase naik bukit broga ni..
alhamdulillah...
xda la penat mane...
juz lenguh sket je kaki sbb nk melawan curam kat puncak bukit ni..
smpi je kat atas tu...
mmg hilang sume penat aku sbb dpt tgok canteknye pemandangan dr puncak broga tu...
+ dpt tngkp gmbr dgan si dia...
hehehe...
da la..
da bersilat2 jari aku dok menaip...
korg tgok je la gmbr k
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
team meranti...yg tgah bongkok berbaju kuning tu pengetua kolej kitorg...sempoi kan?hhe

ha...kami jmpe mat saleh kat atas tu!!!(padahal dak uitm jgak!!ahaha)

jpk meranti!!!!!yeah!!!

puncak kedua...smpi sini je kitorg naik..hehe

candid kononnye...hehehe

*seronoknye dpt dok dgan dia kat atas bukit tu*

2 comments:

DeeyraZee™ said...

hurmm.. untungla dpt naik broga ngan 'dia'.. aku ade? *touching :P

CikHoneyBee said...

phewiit.. picha DP kt fb tu awesome! hekhek. untung laa... :)