Followers

Sunday, January 1, 2012

kagum

hari jumaat lpas aku p pas(plaza alam sentral)..usha2 org maen boling..then aku ternmpk la sorg abg ni..mmg hebat...bola dia mmg hook,nk tau x nape aku usha dia...sbb dia mmg istimewa,x ramai org mcm dia,n x ramai org mcm dia nk wat perkara yg dia wat..name dia nazry n kitorg smpat borak kejap..=)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
maybe tuhan tarik sesuatu dari dia, tp insyaallah Allah akan bg sesuatu balik kat dia... =)


*aku nak lawan dia maen boling!..hehe*

2 comments:

DeeyraZee™ said...

xde kaki n tgn? hebat.. :')

DeeyraZee™ said...

xde kaki n tgn? hebat.. :')