Followers

Saturday, June 12, 2010

what a bad day..

aku rase hari ni adalah hari yg agak x best sket bg aku.....bermula dgan bngun pg...aku bngun la mcm bese kan..menggeliat..senam2 sket...pastu aku pon membangunkan lah diri yg berat...pijak je lantai aku rase mcm da kat tepi pantai....sbb ape..???sbb bilik aku banjir...!!!!!!!!!!!aku rase air tu dtng dr air cond...laptop ni plak da syok berendam dlm air tu...aku pon try la on..nasib bek elok..tp td mouse dia da mcm nk gile sket...aku gerak ke kanan dia p kiri....hahahahahaha....aku nmpk power supply aku pon dok syok mandi dlm air 2...time 2 mmg aku ingat xera la sbb power supply dia penah terendam dlm air teh..!!!!hahahahahaha...lg high class.....x mc power supply aku...dlm air aircond je....hahahahaha...pastu tgah sebok2 dok tarik air bg kuar dr bilik aku...smpi lak satu mesej yg suro aku wat keje yg sepatotnye dia ley buat...dia tau x kaki aku tgah sakit ni...ingat aku ni kuli ke suro2 mcm 2...pastu suro wat itu la,ini la,itu la....penat la!!!!!!!!!aku nk rehat je cuti skola ni...tp tau2 kene wat keje...da2 la...mak aku da pnggil mkan....hari ni menu kami AYAM KICAP!!!mknn fav aku..!!!!yummy!!!k2 bye...c u nx time...don't forget to focus ur lens on me.....

2 comments:

jimbo!!! said...

yeah!!!!
da bole komen!!!!

fadhira™ said...

weyh! kutok aku dlm post ko..
mne bole! waa!
aku bukn sengaja celup power supply dlm air teh..
huhuhu..