Followers

Sunday, June 13, 2010

kosong~~


hari ni aku p wat keje kat cc seksyen 2...start aku wat pkol 11...abis wat pkol 12...mmg letih pnggang aku dok atas kerusi kat cc 2...aku kene wat menu mknn utk kedai mkn abg aku yg bakal dibukak....aku teringin nk rase design aku dibayar...asyik wat free je...at least pk la otak aku penat nk carik idea utk wat design 2..nasib bek abg aku bg duit lebih utk print design aku 2...dpt la aku tmbh duit nk kuar rabu dpan...TETTT!!!!tukar topik....topik seterusnya AKU NK MASUK U..!!!!!aku teringin sgat nk smbung blaja blik...tp result aku utk stpm mcm x cukop bagus utk masuk ipta...n u yg aku teringin sgat2 sesgat sgat nk masuk ialah universiti kebangsaan malaysia a.k.a ukm...aku nk smbung blaja kat situ...aku nk parents aku bngge dgan aku...biar aku jd satu2nye anak dorg yg dpt ijazah sarjana muda...amin~~~.....mintak2 la hasil penat lelah aku selame blaja kat form 6 selame setaun membuahkan hasil...k2...nk tgok vid lak...don't forget 2 focus ur lens on me..~~~salam

2 comments:

fadhira™ said...

aku tau ko nk g mne rabu ni!
hahaha!
insyaALLAH..byk2an berdoa..
ade rezeki dapatla tu..

jimbo!!! said...

amin~~~~~~~~~~~~